Skip to main content

Utforska vårt breda utbud av kvalitetsstenar för gravyr - perfekt för minnesmärken och gravvårdar

På Granit & Gravyr erbjuder vi ett brett utbud av stensorter för att möta alla dina gravyrbehov. Våra stensorter inkluderar Hallandia Gnejs, en robust och hållbar sten, Ljusblå Labrador, känd för sin unika färg och glans, och Röd Vånga, som ger en varm och inbjudande känsla. Vi har också Svart Diabas, Vastad gnejs, Mörkgrå GS granit, Ljusgrå Kuru, och Rödbrun bohus, alla med sina egna unika egenskaper och fördelar. Oavsett om du letar efter en sten för ett minnesmärke, en gravvård, eller för att förbättra din heminredning, har vi den perfekta stenen för dig.

Bilden visar en vacker och robust sten av typen Hallandia Gnejs. Med sin naturliga och unika textur framhävs detaljerna vackert av Granit Gravyr, perfekt för personliga inskriptioner och minnesmärken.

Hallandia Gnejs

En ljusblå labrador avbildad på Granit Gravyrs webbplats. Hunden ser lekfull och glad ut, med öronen spetsade och en mjuk, fluffig päls som lyser i solljuset. Perfekt för älskare av söta hundar.

Ljusblå Labrador

En strålande röd Vånga granit med vacker textur, perfekt för personlig gravyr. Bilden visar Granit Gravyrs expertis inom stenbearbetning och gravyr, och framhäver stenens naturliga skönhet och hållbarhet.

Röd Vånga

En elegant och polerad svart diabassten från Granit Gravyr, perfekt för personliga inskriptioner. Stenens naturliga skönhet framhävs av dess djupa svarta färg och släta yta, vilket gör den till ett utsökt val för minnesmärken eller dekoration.

Svart Diabas

Detaljerad närbild av ett elegant mönster för gravsten – en touch av Granit Gravyrs mästerskap.

Vastad gnejs

Detaljerad närbild av ett utsökt mönster för gravsten, framhävt av Granit Gravyrs expertis.

Mörkgrå GS granit

Detaljerad närbild av ett elegant mönster för gravsten – en touch av skönhet från Granit Gravyr.

Ljusgrå Kuru

Detaljerad närbild av ett rödbrunt Bohus-mönster för gravstenar, framhävt av Granit Gravyr's skicklighet.

Rödbrun bohus