Skip to main content

Granit & Gravyr

Det finns ett oändligt antal typsnitt att välja mellan. Här visar vi exempel på några. Texten går att få upphöjd, nedsänkt, förgylld eller målad. Vi graverar även personliga namnteckningar.

Se exempel på våra dekorer
Se exempel på Latin typsnitt
Se exempel på Block typsnitt
Se exempel på Kursiv typsnitt
En vacker bild som visar detaljerad och konstnärlig granit gravyr. Bilden framhäver den fina hantverksskickligheten och precisionen som krävs för att skapa imponerande och hållbara verk i granit. "Granit Gravyr" symboliserar kvalitet och skönhet i stenarbetet.

Personlig gravsten design med typsnitt och dekorer i Stockholm

När det kommer till att välja typsnitt och dekorer för gravstenar i Stockholm, är det viktigt att tänka på att det ska spegla den avlidnes personlighet och liv. Hos Granit & Gravyr strävar vi efter att erbjuda en mängd olika alternativ för att passa alla stilar och preferenser. Vi erbjuder allt från klassiska till moderna typsnitt, samt ett brett utbud av dekorer för att skapa en unik och personlig gravsten. Vårt team av erfarna hantverkare är experter på att grava in både text och dekorationer på gravstenar, vilket ger en djup och varaktig effekt.

Vägledning och rådgivning för typsnitt och dekorer

Vi förstår att valet av typsnitt och dekorer för gravstenar kan vara en överväldigande process. Därför är vi här för att vägleda dig genom varje steg. Vi erbjuder personlig rådgivning för att hjälpa dig att välja det typsnitt och de dekorer som bäst uttrycker dina känslor och minnen. Oavsett om du föredrar en enkel och elegant design, eller något mer detaljerat och konstnärligt, kan vi hjälpa dig att skapa en gravsten som kommer att vara ett varaktigt minne. Kontakta oss idag för att börja processen att skapa en unik och meningsfull gravsten.